Dobro došli u Duboku

Prijatan ambijent u prirodnom okruženju vam omogućuje diskretan odmor, domaću kuhinju, sportske aktivnosti, organizaciju proslava i seminara.

Izletište

Izletište Duboka nalazi se u MZ Motike – Saračica, na samo 15 minuta vožnje od centra Banjaluke. Regionalni put Banjaluka-Sanski Most prolazi u neposrednoj blizini lokaliteta. Ovaj svojevrstan park prirode nalazi se uz rječicu Duboka i jedinstven je spoj prirodnih atrakcija i obilja prelijepih pejzaža pogodnih za sve vrste rekreacije. Izletište se prostire na površini od oko 70 dunuma i obiluje mogućnostima za kvalitetan pasivan i aktivan odmor. Omiljeno je mjesto za brojne dugogodišnje izletnike.

Restoran

Restoran turističkog kompleksa Duboka Vam nudi jela domaće kuhinje u etno ambijentu gdje ćete se i Vi i Vaši gosti osjećati izuzetno ugodno. Iznenadite svoje nepce i podsjetite se mirisa i okusa kuhinje vašeg djetinjstva.

Sala

Sala za proslave je dio kompleksa, koji omogućava organizaciju raznih događaja. Kapacitet sale je do 250 mjesta. Kompletna oprema se može prilagoditi Vašim potrebama. Organizacija svadbi, krštenja, seminara,…. Posjedujemo svu opremu potrebnu za organizaciju

Šta je u blizini.

Slika kaže 1000 riječi. A tek video…..

Posjetioca

Svadbi

Kreveta